98.0 fm En directe Signal
Home / Destacats / Sant Andreu de la Barca edita una Guia d’Informació i recursos contra la violència de gènere

Sant Andreu de la Barca edita una Guia d’Informació i recursos contra la violència de gènere

La Guia ofereix informació àgil per la detecció i intervenció davant la violència de gènere.

imatge-guia
En el marc de les iniciatives contra la violència envers les dones, l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha editat una Guía d’informació i recursos que ofereix informació pràctica i accessible per prevenir i actuar davant la violència masclista.

Entre d’altres, es donen definicions pràctiques sobre aquest tipus de violència (indicant que la violència és molt més que les agressions físiques), es trenquen mites (com ara el que indica que la gent jove no pateix violència masclista, que els agressors ho son per alguna malaltia, etc.) i s’indiquen els diferents recursos públics als que es pot accedir.

A més, hi ha un test d’autoavaluació amb el que es pot posar a prova una relació de parella i alguns consells per a homes.

Aquest nou recurs pretén incidir en la prevenció de les situacions de violència de gènere fomentant altres formes de relacionar-se i encoratjant a la implicació social.

Aquesta Guia pot trobar-se en format paper a l’Ajuntament, equipaments municipals o pot descarregar-se en format digital a la web municipal (www.sabarca.cat)
Descarrega’t la guia
Guia contra violencia masclista_SantAndreudelaBarca