98.0 fm En directe Signal
Home / Destacats / Sant Andreu de la Barca destina 150.000 euros a promoure l’ocupació entre els joves

Sant Andreu de la Barca destina 150.000 euros a promoure l’ocupació entre els joves

Contribueix amb empreses que contractin persones d’entre 16 i 30 anys amb 800 euros al mes

ocupacióL’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca invertirà aquest any 150.000 euros en mesures per promoure la contractació de joves de la ciutat per part d’empreses locals.

La mesura té un doble objectiu: d’una banda contribuir a la inserció laboral dels joves, un dels col·lectius més afectats per la crisi econòmica; i ajudar a les empreses locals a generar ocupació i continuar amb la seva activitat.

Aquesta línia d’ajudes tenia inicialment una dotació econòmica de 50.000 euros i ara l’Ajuntament l’ha ampliat amb 100.000 euros més.

La iniciativa consisteix en ajudar amb 800 euros mensuals a les empreses que contractin a joves d’entre 16 i 30 anys que estiguin a l’atur.

L’ajuda es presta per un període de 12 meses per una jornada laboral completa, o la part proporcional d’aquest import en cas de jornada a temps parcial.

Fins ara 9 empreses de Sant Andreu de la Barca s’han acollit al programa i un total d’11 persones han aconseguit un contracte de treball.

El període per sol·licitar una d’aquestes ajudes està obert i hi poden optar empreses de Sant Andreu de la Barca que compleixin els requisits marcats.

L’any passat plans d’ocupació com aquest van permetre la contractació de 34 treballadors i la inversió va ser de 260.828 euros.