98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Sant Andreu de la Barca celebra la Diada Nacional de Catalunya

Sant Andreu de la Barca celebra la Diada Nacional de Catalunya

La plaça Onze de Setembre ha estat un any més l’escenari de l’acte central de la celebració de la Diada. El cant de l’himne de Catalunya a càrrec de la Cobla Contemporània, l’interpretació al violí del Virolai a càrrec de Núria Vilella, alumna de l’Escola Municipal de Música i Dansa, les sevillanes de la Peña Sevillista La Giralda o la lectura d’un poema de Miquel Martí Pol amb la veu de Laura Sevilla han estat algunes de novetats d’enguany.

L’acte central també ha comptat amb l’ofrena floral de més d’una trentena d’entitats socioculturals i esportistes a més de la representació de les formacions polítiques locals.  L’alcalde Marc Giribet ha dirigit unes paraules al públic assistent.

 

Prèviament, el 10 de setembre els actes es van concentrar a la plaça de l’Església amb la cantada d’havaneres amb el grup Sons d’Altamar i l’enlairament de la senyera des del campanar a càrrec del Centre Excursionista Pi Tallat. L’acte va comptar també amb la participació de l’Agrupació Cultural Aigüestoses amb el ball dels gegants i els Castellers de l’Adroc.