98.0 fm En directe Signal
Home / Agenda / Sant Andreu de la Barca celebrarà el 2n Fòrum Obert de Sanitat Pública

Sant Andreu de la Barca celebrarà el 2n Fòrum Obert de Sanitat Pública

Es celebrarà el dimecres 7 de maig a les 17 h. al Teatre Núria Espert

Cartell 2 forum sanitat banner

El Fòrum és un espai de trobada i reflexió obert a professionals i als agents que intervenen en la sanitat pública. De fet, està prevista la presència d’importants personalitats de l’àmbit sanitari de Catalunya, des de metges a directors d’hospitals, sindicats, professionals sanitaris i responsables polítics.

El  Fòrum vol continuar sent un espai de reflexió sobre la situació actual i futura de la sanitat pública després que en la primera edició celebrada l’any passat comptés amb més 100 participants.

Aquest any el Fòrum Obert de Sanitat Pública comptarà amb les  ponències  de Josep Maria Via, President del Consell Rector del Parc de Salut Mar de Barcelona, i d’Ildefonso Hernández, Professor i Catedràtic de Salut Pública i President de la Sociedad Española de Salud Pública y Administración Sanitaria.
L’alcalde, Enric Llorca farà de moderador en les ponències i en el debat que es realitzarà després entre tots els assistents.

En la primera edició el Fòrum, celebrada l’1 de març de 2013 i que portava com a títol “Temps de crisi, Temps de Reflexió en Sanitat”, van participar Marisol Rodríguez (Catedràtica d’Economia Aplicada de la Universitat de Barcelona) i de Vicente Ortún (Degà de la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials de la Universitat Pompeu Fabra).