98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Sant Andreu de la Barca s’afegeix a la Setmana Sense Fum

Sant Andreu de la Barca s’afegeix a la Setmana Sense Fum

Cada any, el 31 de maig, l’OMS celebra el Dia Mundial sense Tabac i aquesta semana ha començat la XX edició de la Setmana Sense Fum

L’eslogan d’aquest any es: RECUPERA LA INSPIRACIÓ, VOLEM AJUDAR-TE A DEIXAR DE FUMAR.

setmana sense fum 02

Ràdio Sant Andreu ha entrevistat a les infermeres Clara Olmos i Sonia Rodriguez  del Centre d’Atenció Primària de Sant Andreu de la Barca per comentar els objectius de la Setmana Sense Fum i el funcionament de la consulta de deshabituació tabáquica de Sant Andreu de la Barca.

Clara Olmos - Sonia Rodriguez

Durant l’any 2018 s’han realitzat un total de 414 visites, de les cuals 303 han sigut presencials a la consulta del CAP Avinguda Constitució. De 127 primeres visites, un total de 30 persones han deixat de fumar durant l’any 2018.

Desde la consulta de deshabituació tabáquica es visita a les persones que volen deixar de fumar i que estan motivades per intentar-ho i que demanen ajuda a la seva infermera o el seu metge de família, al pediatra, a la llevadora, a la ginecóloga o inclús al personal del mostrador. Qualsevol persona pot demanar cita en la consulta de deshabituació tabàquica que està oberta tots el dimecres a la tarda a partir de les 15:00h.

 

Juana Manuela Gil guanya el viatge del sorteig del Dia Mundial Contra el Tabac

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha sortejat un viatge a un destí europeu entre totes aquelles persones que han aconseguit deixar de fumar en el darrer any.

FIRA PRIMAVERA 19 - Sorteig tabac 01

La guanyadora del cartell del dia mundial sense fum que s’ha organitzat entre totes les escoles de Sant Andreu de la Barca.

FIRA PRIMAVERA 19 - Sorteig tabac 02