98.0 fm En directe Signal
Home / Agenda / Sant Andreu de la Barca es prepara per celebrar una renovada Fira de la Primavera

Sant Andreu de la Barca es prepara per celebrar una renovada Fira de la Primavera

Més de 200 expositors participaran en la Fira de la Primavera que combinarà la mostra comercial i industrial amb activitats d’oci i gastronomia del 27 al 29 de maig.
Una de les principals novetats de la cita d’enguany és l’organització d’un mercat medieval o la instal·lació d’una carpa de proximitat en la que els comerciants i industrials de la ciutat explicaran “in situ” com fan els seus productes més característics.

L’alcalde Enric Llorca i el regidor de Promoció Econòmica, Industria i Comerç, Juan Pérez han presentat la nova edició de la Fira de Primavera de Sant Andreu de la Barca.

CONSULTA ELS ACTES DE LA V FIRA DE LA PRIMAVERA

Durant la celebració de la Fira de la Primavera l’emissora municipal realitzarà una programació especial per donar cobertura als actes més destacats per mitjà d’entrevistes i reportatges.

Els especials es podran seguir a través de Ràdio Sant Andreu 98.0, de la pàgina web de la ràdio www.radiosantandreu.com i a les xarxes socials de facebook/RadioSantAndreu i twitter @radiosantandreu on l’emissora municipal oferirà els àudios i les imatges més destacades.

Ràdio Sant Andreu que enguany celebra els 26 anys d’història participa en la fira també amb un estand propi situat al costat del Centre Cultural Aigüestoses on es podran seguir programes en directe.