98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Sant Andreu de la Barca participa en les promocions del ‘Supermes’ del Consorci de Turisme del Baix Llobregat

Sant Andreu de la Barca participa en les promocions del ‘Supermes’ del Consorci de Turisme del Baix Llobregat

Importants descomptes per veure obres de teatre al Núria Espert i una sortida per conèixer l’entorn natural de Sant Andreu de la Barca son algunes de les propostes que s’ofereixen.

El Supermes Baix Llobregat_b_0El Consorci de Turisme del Baix Llobregat dedica el mes d’abril a les famílies i ofereix més de 150 activitats i promocions gràcies a la participació de les empreses i entitats turístiques del Baix Llobregat.

Durant tot l’abril, les famílies podran gaudir de promocions i descomptes en turisme, oci, cultura i gastronomía.

El SuperMes 2018 ofereix durant tot l’abril activitats exclusives i descomptes als principals atractius turístics de la comarca com les Coves de Montserrat, els Espais Naturals del Delta del Llobregat, el Canal Olímpic de Castelldefels, el Parc Arqueològic Mines de Gavà, Catalunya en Miniatura, els Museus d’Esplugues i de Martorell o la Cripta Gaudí de la Colònia Güell, entre molts altres.

A Sant Andreu de la Barca es pot pàrtiicpar en vàries activitats amb descomptes especials per veure les obres de teatre  ‘Il·luminats’ el 7 d’abril ,  l’obra ‘Sol solet’ el 22 d’abril  o el teatre familiar de ‘P de pallaso’ de la companyia Sabanni el 14 d’abril.

Però el Supermes del Consorci de Turisme del Baix Llobregat també mostarà l’entorn natural de Sant Andreu de la Barca el 21 d’abril amb una sortida  per conèixer els secrets de l’excursionisme, construir refugis, els nusos, i fer divertits jocs i equilibris amb les cordes!

L’activiat està organitzada amb la col·laboració del Restaurant el Palau Vell de Sant Andreu de la Barca.