98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Sant Andreu de la Barca acull aquest diumenge la 21ª Festa de la Bicicleta

Sant Andreu de la Barca acull aquest diumenge la 21ª Festa de la Bicicleta

18a Festa Bicicleta Sant Andreu Barca -  01Maite Navas regidora de Medi Ambient ha comentat els objectius de la Festa de la Bicicleta que se celebrarà el 20 d’octubre a partir de les 11h a l’esplanada del Mercat Setmanal. L’objectiu d’aquest any és arribar als 500 participants.

Organitza l’Ajuntament  a través de les regidories de Medi Ambient i Esports la Festa de la Bicicleta , sortirà de l’avinguda de la Constitució, a l’esplanada del mercat setmanal, a les 11 hores.
La cursa no té caràcter competitiu sinó que vol ser una passejada lúdica per la ciutat

Els participants recorreran un circuit urbà, de  sis quilòmetres, pensat perquè tothom pugui participar-hi i gaudir al màxim de la ciutat sobre rodes, a més de fer una aposta decidida per la sostenibilitat.

Els més petits també disposaran d’un petit circuit ubicat a l’esplanada del Mercat Setmanal.

 

L’any passat van participar 404 persones que van evitar l’emissió  de 412 kilos de co2

Com cada any es sortejarà una bicicleta entre tots els participants i premis al participant més veterà, al més jove i al grup més nombrós.

Les inscripcions per participar a la Festa de la Bicicleta es poden fer per internet a la pàgina web del Patronat Municipal d’Esports (esports.sabarca.cat) o personalment al poliesportiu L’11.  El mateix dia de la cursa es poden fer a l’esplanada del Mercat Setmanal de 9.30h a 10.45 h.