98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / SABALERTA, l’app que permetrà protegir als comerços i la restauració davant de situacions d’emergència

SABALERTA, l’app que permetrà protegir als comerços i la restauració davant de situacions d’emergència

SABALERTA, es una aplicació dirigida als comerciants de Sant Andreu de la Barca per utilitzar en cas d’emergència com situació de risc per a les persones, robatori amb violència o intimidació, robatori amb força o furts.

El funcionament és molt senzill. Consisteix en un botó virtual que en polsar-lo genera un senyal d’alerta silenciosa que s’envia automàticament a la central de la policia local i a les diferents patrulles que es troben prestant el servei.

L’alcalde de Sant Andreu de la Barca,Marc Giribet, ha recordat que els comerciants i resturadors que l’utilitzin  hauran de fer un compromís responsable del seu ús.

Aquesta app estarà disponible durant tot l’any i e spot descarregar a través del Playstore de Google Dragalert.  Un cop s’hagi verificat que la cobertura de la xarxa de l’adreça o establiment és suficient, la policia local inclourà les dades a la base de dades del servei.

L’app s’adreça al personal dels comerços, bars i restaurants de la ciutat.