98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / La Rua i el Ball de disfresses centren les activitats de Carnaval a Sant Andreu de la Barca

La Rua i el Ball de disfresses centren les activitats de Carnaval a Sant Andreu de la Barca

El regidor de Cultura i Joventut, Juan Pablo Beas ha donat detalls de la celebració del Carnaval a la ciutat del 8 al 10 de febrer.

Una rua familiar al matí i el ball de Carnaval al Poliesportiu L’11 centren les activitats previstes pel 10 de febrer.

cartell carnaval 2018Els més petits seran els protagonistes de la rua i del ball infantil el dia 10 de febrer a l’esplanada del mercat setmanal, a partir de les 10.30 hores.

La rua farà el seu itinerari habitual sortint de l’esplanada del mercat setmanal i passant per l’avinguda Constitució, la Via de l’Esport, el passeig del Parlament, el carrer Catalunya i el carrer Doctor Fleming fins tornar a l’esplanada del mercat setmanal.

L’Ajuntament tornarà a organitzar enguany, per tercer any, un ball de Carnestoltes, consolidant d’aquesta manera una la iniciativa que ha tingut una gran acceptació per part de la ciutadania.

La festa tindrà com a escenari un cop més el poliesportiu l’11, que obrirà les seves portes a les 23.00h i es previst que la festa s’acabi a les 4h.

El pròxim dijous dia 1 de febrer es posaran a la venda les entrades del ball de Carnaval, que es podran adquirir a l’Espai Jove i que inclouen una consumició.

El preu de les entrades és de 7 euros pels majors de 25 anys i de 6 euros pels menors d’aquesta edat.
Els titulars de la Jove Card tenen descomptes especials a l’hora d’adquirir les entrades.
En tots els casos és imprescindible anar disfressat per poder accedir al ball.

Carnaval Sant Andreu Barca 2017 13