98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Ràdio Sant Andreu amb el Rally Dakar 2020 amb les cròniques d’Anselmo Moya

Ràdio Sant Andreu amb el Rally Dakar 2020 amb les cròniques d’Anselmo Moya

El santandreuenc Anselm Moya participa per segona vegada al clàssic i mític Rally, que enguany es disputa a Aràbia Saudita  amb l’equip d’assistència i seguiment en carretera del pilot de motos martorellenc Pep Mas.

CRÒNICA 17 GENER 2020

Pep Mas aconsegueix finalitzar el seu primer DAKAR.  El pilot de motos aconsegueix finalitzar el rally en la posició número 69 després de superar totes les etapes del Dakar.

 

PEP MAS AL DAKAR

CRÒNICA 16 GENER 2020

El somni de l’equip de Pep Mas de finalitzar el rally DAKAR està més a prop. Onzena etapa superada de Shubaytah a Haradh.  Pep Mas ocupa la posició 68 en la classificació.

Aquest divendres disputen la dotzena i última etapa de la prova esportiva. Anselm Moya i Pep Mas ha comentat a Ràdio Sant Andreu les sensacions, ara que estan a punt de finalitzar el DAKAR.

Dakar Pep Mas 11a etapa 01

Dakar Pep Mas 11a etapa 02

CRÒNICA 15 GENER 2020

Desena etata superada entre Haradh i Shubaytah i Pep Mas ja ocupa la posició 68 en la general. El pilot continua endavant al Rally Dakar i amb confiança. Anselm Moya ha comentat a Ràdio Sant Andreu que l’etapa d’avui ha finalitzat abans del previst per les condicions meteorològiques adverses.
Els pilots continuaran aquest dijous sense cap contacte amb l’equip d’assistència disposats a superar el que serà l’onzena etapa del Dakar.

Dakar Pep Mas 10a etapa 01 Dakar Pep Mas 10a etapa 02

 

CRÒNICA 14 GENER 2020

Novena etapa superada al Dakar per Pep Mas entre Wadi Al Dawasir i Haradh.
El cansament i la duresa del rally Dakar comença a notar-se però l’equip continua amb optimisme la prova malgrat alguns problemes físics.

Aquest dimecres afronten la desena etapa. Anselm Moya i Pep Mas comenten a Ràdio Sant Andreu les sensacions.

pep mas etapa 9 -2

pep mas etapa 9

 

CRÒNICA 13 GENER 2020

Jornada de descans al DAKAR a la categoria de motos després de la mort del pilot portuguès Paulo Gonçalves. L’equip de Pep Mas es prepara per disputar la novena etapa d’aquest dimarts.  Pep Mas afronta la resta de la prova esportiva amb optimisme i bones sensacions tal i com ens comenten a la crònica per a Ràdio Sant Andreu, Anselm Moya i Pep Mas.

pep MAS 8 ETAPA

 

CRÒNICA 12 GENER 2020

Setena etapa superada al Dakar per Pep Mas però amb un sabor agredolç després de la mort del pilot de motos portuguès Paulo Gonçalves . El pilot ha mort durant la disputa de la la 7ª etapa entre Riyadh i Wadi Al-Dawasir.

Per aquest motiu l’organització ha suspès l’etapa prevista per aquest dilluns a les categories de motos i quads.

L’equip de Pep Mas lamenta la mort del pilot portuguès i s’han mostrat molt tocats per la notícia i per aquest motiu han decidit no oferir avui la crònica habitual.

L’organització del Rally Dakar ha destacat en un comunicat que Golçalves era una ”figura emblemàtica del Dakar, Paulo era molt respectat entre els pilots més experimentats i admirat per tots aquells als quals servia d’exemple.”.

La propera etapa per Pep Mas serà el 14 de gener entre Wadi Al Dawasir i Haradh.

Foto de l'organització del RALLY DAKAR en el moment de comunicar la decisió de la suspendre la vuitena etapa per la mort del pilot de motos portuguès.

Foto de l’organització del RALLY DAKAR en el moment de comunicar la decisió de la suspendre la vuitena etapa per la mort del pilot de motos portuguès.

CRÒNICA 11 DE GENER 2020

Anselm Moya ha comentat com afronten l’etapa de descans prèvia a la setena etapa.  A la setena etapa del DAKAR s’incopora a l’equip el pare de Pep Mas per afrontar el que queda de rally amb més garanties.

WhatsApp Image 2020-01-12 at 08.37.05
CRÒNICA 10 DE GENER 2020

Sisena etapa superada de Ha’il a Riyadh.

Anselm Moya i Pep Mas ens comenten el desenvolupament de l’etapa que han superat i afronten amb optimisme la jornada de descans d’aquest dissabte.

Pep Mas ocupa la posició número 76 de la General de Motos.

Pep Mas 5 etapa - Anselm Moya

DAKAR SISENA ETAPA

CRÒNICA 9 GENER 2020

Cinquena etapa superada de Al-`Ula a Ha’il

Anselm Moya i Pep Mas ens comenten el desenvolupament de l’etapa on s’han mostrat força satisfets malgrat el cansament acumulat.

Pep Mas 5 etapa

CRÒNICA 8 GENER 2020

Quarta etapa superada de Neom a Al-`Ula.  Anselm Moya i Pep Mas ens comenten el desenvolupament de l’etapa. Malgrat partir alguns problemes mecànics, Pep Mas ha aconseguit finalitzar la prova.

Pep Mas ocupa la posició número 83 de la General de Motos.

pep mas 4 etapa

CRÒNICA 7 GENER DE 2020

Tercera etapa superada de Neom a Neom.  Anselm Moya i Pep Mas ens comenten el desenvolupament de l’etapa.

Pep Mas ocupa la posició número 81 de la General de Motos.

pep mas 3 etapa

dakar 3 etapa

CRÒNICA 6 GENER DE 2020

Segona etapa superada de Al Wajh a Neom.  Anselm Moya i Pep Mas ens comenten el desenvolupament de l’etapa.

Pep Mas ocupa la posició número 94 de la General de Motos.

pep Mas 2 etapa

 

2 etapa

CRÒNICA 5 GENER DE 2020

Primera etapa de Jeddah a Al Wajh

 

Pep mas

 

 

CRÒNICA 4 GENER DE 2020

Pep Mas - Ansel Moya Rally Dakar 2020

El Dakar també es podrà seguirà Ràdio Sant Andreu per mitjà de cròniques diàries sobre el desenvolupament de la cursa a càrrec d’Anselm Moya, col·laborador de l’emissora municipal del programa Hysteria.

Pep Mas i Anselm Moya Dakar 2020 -02