98.0 fm En directe Signal
Home / Destacats / Ràdio Sant Andreu celebra dimarts els 26 anys d’Emissora Municipal amb un programa especial

Ràdio Sant Andreu celebra dimarts els 26 anys d’Emissora Municipal amb un programa especial

Programa especial dimarts 19 d’abril a partir de les 10h i durant tot el dia amb entrevistes i reportatges a destacats col·laboradors que han format part de l’emissora durant tots aquests anys.

Us oferim una introducció del reportatge especial.

El 19 d’abril de 1990 Ràdio Sant Andreu començava les seves emissions regulars com a Emissora Municipal i per aquest motiu aquest dimarts s’emetrà una programació especial amb reportatges i entrevistes a destacats col·laboradors que han format part de l’emissora durant tots aquests anys.
El programa serà presentat i dirigit per Jordi Milian amb el suport de Vicenç Comajuncosas.

 

26 anys radio sant andreu

Ara fa 26 anys de les primeres emissions de Ràdio Sant Andreu que en anys anteriors havia començat amb Studio 79.

En tots aquests anys han passat per l’emissora més de 200 col·laboradors. Molts d’ells han dedicat part del seu temps,  a fer radio voluntàriament i sense rebre cap compensació econòmica.
En moltes ocasions amb pocs mitjans però amb les ganes i l’energia necessària per transmetre la passió per la ràdio als oïents.

La ràdio ha estat testimoni del dia a dia de Sant Andreu de la Barca i de les transformacions de la ciutat, dels canvis polítics, culturals i socials.

Com a emissora pública tenim l’objectiu d’informar però d’entretenir i compartir.

Ara volem compartir la celebració dels 26 anys d’una ràdio que sempre ha estat plural i mostra d’aquest fet, l’any 2012 el CAC, va emetre un informe destacant la pluralitat de l’emissora.

Ràdio Sant Andreu s’ha adaptat a la demanda dels canvis tecnològics i va ser una de les primeres emissores de la comarca en oferir els seus programa a la carta a través de la pàgina web.

La ràdio és veu i so però avui en dia és imatge amb l’arribada d’internet i les xarxes socials que han fet canviar els hàbits i les formes de veure, escoltar i entendre la ràdio.

Microactualitat, Hysteria, Ràdio Esport, La Butaca Indiscreta, Vente al Sur, Corazón Latino, Dance Factory, Via Directa, El Sac Màgic, On the road, La Disquería, Tota la tarda, Esports Sab, Comerç a debat, Infosab, Aiguestoses Sardanista, Digital dance, Hip Hop Usa Ràdio, d’Avui Mateix, La Clásica, Energy for you formen i han format part de la graella de Ràdio Sant Andreu.

Volem dedicar aquest programa especial als oients i als col·laboradors que han passat pels estudis de l’emissora durant tots aquests anys.

El programa vol ser una mirada al passat i al present però també al futur de Ràdio Sant Andreu.

Per molts anys més!