98.0 fm En directe Signal
Home / Destacats / Ràdio Sant Andreu continua amb les emissions durant el mes d’agost

Ràdio Sant Andreu continua amb les emissions durant el mes d’agost

L’Emissora Municipal modifica la graella amb l’arribada de l’estiu oferint noves propostes i resums dels millors moments de la temporada.

Ràdio Sant Andreu 06 - Estudi central
La programació començarà com ja és habitual a les 9h amb el programa ‘’D’Avui Mateix’’ amb Vicenç Comajuncosas per continuar amb el magazín ‘’Via Directa’’, dirigit per Jordi Milian,  oferirà resums dels millors moments de la temporada a les 10 i a les 13h. (Repetició de 17 a 19h)

Ràdio Sant Andreu incorpora com a novetat  l’espai  ‘’País km 0’’ , una producció de La Xarxa que ofereix  a totes les seves emissores associades  i  que es podrà escoltar de dilluns a divendres d’11 a 13h. Es tracta d’un magazín,  que recorre diverses poblacions catalanes i que segueix  també  el pols de l’actualitat del dia. 

La música serà protagonista amb els millors moments dels programes ‘’Souvenir’’ amb Ito Guardia, ‘’Hip Hop USA Ràdio’’ de Sergio Casas i ‘’Country Party’’ amb Carles Piera.

El programa musical ‘’Hysteria’’ amb Satur Rodriguez al capdavant continua les seves emissions a l’agost  els dilluns i divendres de 20 a 22h amb entrevistes i reportatges dedicats a l’actualitat musical.

La nova temporada de Ràdio Sant Andreu  començarà a principis de setembre coincidint amb l’inici de la Festa Major. El programa Via Directa amb Jordi Milian al capdavant  realitzarà  el seguiment informatiu  dels actes més destacats.

 

Ràdio Sant Andreu ofereix les seves emissions a través dels 98.0 fm i de la pàgina web  www.radiosantandreu.com

Segueix-nos a les xarxes socials:
facebook.com/RadioSantAndreu   i Twitter @radiosantandreu