98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Quim Masferrer comparteix i emociona a Sant Andreu de la Barca amb l’espectacle itinerant “Moltes gràcies”

Quim Masferrer comparteix i emociona a Sant Andreu de la Barca amb l’espectacle itinerant “Moltes gràcies”

FIRA PRIMAVERA 2021 - QUIM MASFERRER 02

El popular presentador i actor ha compartit les emocions i experiencies dels santandreuencs i santandruenques durant la pandèmia.

FIRA PRIMAVERA 2021 - QUIM MASFERRER 42

Masferrer  pujat en un camió preparat per l’ocasió i adaptat per poder rentrasmetre l’espectacle en directe ha conversat amb membres d’entitats de Sant Andreu de la Barca, comerciants i la gent dde la ciutat

FIRA PRIMAVERA 2021 - QUIM MASFERRER 33
Masferrer ha destacat que “Moltes gràcies” és sobretot “un escenari itinerant que convida a la gent a què siguin els protagonistes i que ens expliquin coses que les vulguin compartir“. Un espectacle únic i original amb un objectiu molt clar “compartir històries, riure i emocionar-nos”.  Afirma que “Quan comparteixes coses, tot es fa molt més gran”.

FIRA PRIMAVERA 2021 - QUIM MASFERRER 25

Sobre “Moltes gràcies” afirma que “se sap com comença, però no com acaba i sempre és diferent perquè l’encant de l’espectacle és que no sé que preguntaré o que em respondran“.

FIRA PRIMAVERA 2021 - QUIM MASFERRER 09

“Moltes gràcies” està pensat com un homenatge a la gent, a compartir i escoltar les seves històries. Masferrer desprèn optimisme i afirma categòricament que “La bona gent som majoria i per tant és fàcil trobar-la”.

FIRA PRIMAVERA 2021 - QUIM MASFERRER 37