98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Tot a punt per l’arribada dels Reis Mags de l’Orient

Tot a punt per l’arribada dels Reis Mags de l’Orient

Melcior, Gaspar i Baltasar arribaran a Sant Andreu de la Barca a partir de les 18.15 hores a l’esplanada del Mercat Setmanal.

Reis Mags 2018 - 06

Es previst que Ses Majestats arribin a l’esplanada del mercat setmanal a les 18.15h.

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha reservat un espai per a persones amb discapacitat perquè puguin seguir l’espectacle sense aglomeracions ni dificultats de visibilitat.

Reis Mags 2018 - 01

 Com és tradició, els Reis Mags arribaran a l’esplanada del Mercat Setmanal, on els esperaran els nens de Sant Andreu de la Barca i les autoritats de la ciutat, encapçalades per l’alcalde, Enric Llorca, que els lliurarà la clau màgica que permet accedir a totes les cases del municipi perquè puguin deixar els regals als nens que s’han portat bé i el carbó als més entremaliats.

A l’escenari central els esperarà el mag que els crida amb l’ajut de tots els nens i nenes que hauran de dir les paraules màgiques ‘ACRAB ALED UERDNA TNAS’, perquè els mags d’Orient no s’oblidin de visitar la ciutat.

Reis Mags 2018 - 09

Posteriorment, Ses Majestats faran un passeig pels principals carrers de Sant Andreu de la Barca per saludar als nens i al parc de la Solana podran parlar amb els nens i recollir les seves cartes on els petits hauran plasmat els seus desitjos.