98.0 fm En directe Signal
Home / Agenda / El programa Via Directa celebra els 2.000 programes a Ràdio Sant Andreu

El programa Via Directa celebra els 2.000 programes a Ràdio Sant Andreu

Disponible el programa especial dels 2.000 programes del Via Directa

Via Directa 2.000 progarmes 01

El magazín informatiu Via Directa, dirigit i presnetat per Jordi Milian s’ha consolidat a la graella de Ràdio Sant Andreu amb una fórmula que combina actualitat i les informacions de Sant Andreu de la Barca amb altres espais que ofereixen gairebé una trentena de col·laboradors amb perfils molt diversos que aporten els seus coneixements.

El 30 de juny ha celebrat 2.000 programes en antena a Ràdio Sant Andreu. Un especial de 3 hores amb els colaboradors habituals del programa, una actuació del grup The Golden Grahams i la traca final amb la colla de Dibales de Sant Andreu de la Barca.

Entre les seccions que actualment ofereix Via Directa destaquen les dedicades a la cultura, medi ambient, gastronomia, salut, fotografia, noves tecnologies, oci, igualtat, coaching i temes referents a la recerca de feina i emprenedoria.

L’objectiu del programa, que va néixer l’any 2000 com un programa setmanal de cultural i que amb eltemps s’ha convertit en un espai diari ampliant els seus continguts, és el de donar veu al teixit associatiu, cultural i polític de la ciutat per mitjà d’entrevistes i reportatges.

Amb 2.000 programes emesos a Ràdio Sant Andreu, Via Directa s’ha convertit en el referent informatiu de l’emissora municipal assumint el repte d’oferir un programa de dilluns a divendres de 10 a 12 h i de 17 a 19 h.
Via Directa també ha destacat per una important presència a les xarxes socials i pàgina web amb actualitzacions constants que han permès un contacte molt més directe amb els oients.