98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / A presó dos homes per cometre un robatori violent en un establiment de Sant Andreu de la Barca

A presó dos homes per cometre un robatori violent en un establiment de Sant Andreu de la Barca

Segons informen Mossos d’Esquadra, els dos lladres havien aconseguit, mitjançant la intimidació, sostreure els diners i tots els terminals de telefonia de la caixa forta.

logo_mossos_desquadraLa investigació es va iniciar, el 25 de maig, quan els investigadors van tenir coneixement d’un atracament amb intimidació en una botiga de telefonia del municipi de Sant Andreu de la Barca.

El dijous 30 de maig, dos homes de nacionalitat espanyola, de 30 i 36 anys i veïns de l’Hospitalet de Llobregat, com a presumptes autors.

Els autors dels fets, dos persones encaputxades, havien entrat a l’establiment pocs minuts desprès de l’obertura, i havien aconseguit, mitjançant la intimidació, sostreure els diners de la caixa i tots els terminals de telefonia de la caixa forta, valorats en més de 20.000 euros.

Gràcies a les gestions d’investigació i a les imatges enregistrades per les càmeres de seguretat, els agents van aconseguir identificar els dos presumptes autors.

Finalment, el dijous 30 de maig, van ser localitzats i detinguts al municipi de Gavà, en una actuació conjunta de la Divisió d’Investigació Criminal  de la Regió Policial Metropolitana Sud i la Unitat d’Investigació de Martorell.

Els arrestats, amb 31 antecedents policials de la mateixa tipologia delictiva, van passar a disposició judicial i el jutge instructor va decretar el seu ingrés a presó.

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de Divisió d’Investigació Criminal de la Regió Policial Metropolitana Sud i de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Martorell van detenir, e

 Font: Mossos d’Esquadra