98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / PORTAVEUS – Isabel Marcos, En Comú Podem Sant Andreu de la Barca (maig 2024)

PORTAVEUS – Isabel Marcos, En Comú Podem Sant Andreu de la Barca (maig 2024)

Ràdio Sant Andreu inicia nova ronda d’entrevistes amb els portaveus dels grups polítics municipals a l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca amb Isabel Marcos, portaveu d’En Comú Podem.

A l’entrevista s’ha analitzta l’actualitat local i també valoracions del primer any de legislatura.

 

 

Isabel Marcos ha definit el darrer any  com  ” un any de vertigen i molt accelerat. Hem entrat al Govern de la ciutat i el primer que hem fet és posar ordre a l’Ajuntament i poder organitzar els recursos amb els  que comptem per a aconseguir la màxima eficiència i per a aconseguir els objectius que tenim sobre la taula. En aquets sentit,  hem partit de les demandes que la ciutadania pensàvem que volien que prioritzéssim”.

La portaveu d’En Comú Podem, ha recordat “hem prioritzat una campanya, el Plan Sant Andreu Millora, per millorar el carrer en tots els nivells. Quan hem arribat al Govern ens hem trobat que molts dels contractes com són licitacions, no estaven en marxa com el contracte de manteniment de la ciutat o dels espais públics”.

Sobre l’entrada al Govern municipal, un any després recorda “feia molt de temps que estàvem en l’oposició i des de l’oposició és molt difícil incidir en el govern de la ciutat, això ho podem veure totes les que hem estat a l’oposició. Vam veure la possibilitat d’entrar en el Govern. I això va ser una mica l’esperança que des de la nostra agrupació, poguéssim influir en el dia a dia de la ciutat i aconseguir millores.”