98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / ENTREVISTA MENSUAL AMB L’ALCALDE Marc Giribet – Maig 2024

ENTREVISTA MENSUAL AMB L’ALCALDE Marc Giribet – Maig 2024

L’alcalde Marc Giribet ha analitzat l’actualitat de Sant Andreu de la Barca a l’entrevista mensual que ofereix Ràdio Sant Andreu i ha valorat el primer any de legislatura.

 

L’alcalde Marc Giribet ha recordat que durant el primer any de legislatura “Ens estem desvivint en aquest primer any, treballant-hi moltes hores i dedicant molts esforços. Hi ha moltes altres coses que ens sentim orgullosos del primer any, però sobretot orgullós del nivell d’implicació de persones que venen de les entitats del municipi, que en el seu dia van decidir que el següent pas per millorar Sant Andreu era implicar-se en política”. Giribet, ha afirmat a Ràdio Sant Andreu que el primer any “hem començat a fer és endreçar la ciutat, ja no només a la via pública, sinó també a l’administració. L’Ajuntament necessita modernitzar-se, obrir-se al món digital per poder automatitzar de manera digital molt dels processos que actualment encara es fan de forma manual i això és un salt qualitatiu que vull fer en els pròxims quatre anys i precisament els esforços dels primers mesos de mandat han anat per aquí”.

Sobre les accions dutes a terme en els primers dotze mesos de mandat ha assenyalat “Primer de tot, la proximitat. Tot el que són les regidories de barri, les assemblees de barri, trobo que, sense cap mena de dubte, és un d’aquests punts més importants dels quals hem posat en marxa. La pacificació dels entorns escolars, importantíssim per mi i pel conjunt del govern. Tot el que vindria a ser el pla Sant Andreu Millor, aquest pla de xoc per tenir una ciutat, més neta i més segura”. Sobre el Pla Millora assegura “en els primers mesos de mandat pogués sortir amb un pla tan ambiciós i tan potent com és el pla Sant Andreu Millora, que segurament s’allargarà gairebé tot el mandat és del que em puc sentir més orgullós perquè la ciutat necessitava una bona rentada de cara i endreçar-la”.

A l’entrevista també ha comentat qüestions referents a la zona blava, les negociacions amb la Sareb per la cessió de tres solars a Sant Andreu de la Barca per la construcció de 100 habitatges de lloguer assequible, la celebració de la Fira de la Primavera i la finalització de les obres de la Passarel·la o la construcció del nou CAP.