98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / El Ple Municipal aprova les bases de les subvencions per fer front l’impacte de la COVID-19 a comerços i empreses

El Ple Municipal aprova les bases de les subvencions per fer front l’impacte de la COVID-19 a comerços i empreses

empresaEl Ple Municipal de Sant Andreu de la Barca celebrat el 25 de juny ha aprovat per unanimitat les Bases específiques reguladores per a la concessió de subvencions de la Taxa per la prestació del servei de gestió de residus municipals a comerços i serveis de Sant Andreu de la Barca, per fer front a l’impacte de la Covid-19.

També s’han aprovat les Bases específiques reguladores de les subvencions destinades a microempreses i treballadors autònoms amb tres línies d’actuació: Manteniment de llocs de treball, subvencions per pal·liar les despeses provocades pel cessament d’activat i una tercera línia que subvenciona les despeses pel que fa a l’adequació dels espais a la nova normalitat.

Per últim una modificació de les Bases reguladores de les subvencions per al foment de l’ocupació efectiva amb la contractació de persones desocupades del municipi (SANT ANDREU AVANÇA PER L’OCUPACIÓ VI), aprovades pel Ple de la corporació de data 20 de febrer de 2020. La modificació permet contractar un treballador durant mig any en comptes de dotze mesos. La mesura pretén arribar a més empreses i treballadors.

 

Les bases aprovades s’han de publicar i s’espera que a finals de juliol es podran solicitar els ajuts.