98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Oberta la línia de subvencions del programa “Sant Andreu avança amb els emprenedors”

Oberta la línia de subvencions del programa “Sant Andreu avança amb els emprenedors”

Des de la posada en marxa del programa, s’ha ajudat a crear i consolidar a quinze emprenedors.

Amb l’objectiu d’incentivar la inserció laboral per compte propi mitjançant l’ocupació efectiva, l’Ajunatment de Sant Andreu de la Barca proposa una línia d’assignacions econòmiques públiques per al foment de l’autoocupació de les persones desocupades. Es tracta de la quarta edició del programa “SANT ANDREU AMB ELS EMPRENEDORS IV” que compta amb el suport de l’Àrea Metropolitana de Barcelona,

Els ajuts es poden demanar a través d’un formulari en la pàgina de l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca o bé a Escoles Velles a l’àrea de Promoció Econòmica.

El regidor de Promoció Econòmica, Juan Pérez i l’alcaldessa Ana Alba han comentat els objectius i també els passos a seguir per demanar les subvencions.

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca aportarà un màxim de 5.700 € per beneficiari i empresa. Els diners de la subvenció que ara dona l’Ajuntament podran servir, per exemple, per pagar el lloguer del local on es desenvolupa el negoci, la llicència d’activitat o les despeses notarials.

Des de la regidoria de Promoció Econòmica també s’avaluen els projectes emprenedors i s’assessora sobre la seva viabilitat per garantir l’èxit.

ENLLAÇ web sabarca.cat