98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Obert el termini de presentació de candidatures al 12è Concurs d’Iniciatives Empresarials del Baix Llobregat Nord

Obert el termini de presentació de candidatures al 12è Concurs d’Iniciatives Empresarials del Baix Llobregat Nord

Els interessats es poden inscriure fins al 17 de març de 2023. El concurs s’emmarca en el programa ‘Fem Xarxa, Fem Empresa‘ i compta amb la participació de l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca i de set  ajuntaments més del Baix Llobregat Nord.

Poden participar-hi aquelles empreses que tinguin el seu domicili social o activitat econòmica en qualsevol dels municipis organitzadors.

El concurs té la finalitat de ser un reconeixement a totes aquelles persones que en el seu dia van decidir tirar endavant el seu projecte empresarial.

S’exclouen expressament de la participació en el concurs les entitats sense afany de lucre i  empreses el capital de les quals estigui participat per una administració pública. Tampoc podran participar-hi aquelles empreses que hagin estat premiades.

Més informació i documentació

nredondo@sabarca.cat o bé trucant al telèfon 93 635 64 07

CATEGORIES CONCURS

– MILLOR EMPRESA CREADA A PARTIR DE L’ANY 2020: Es valorarà la originalitat de la idea de negoci, l´entrega de valors als consumidors, la diferenciació davant la competència i les accions de promoció, xarxes socials, serveis postvenda i atenció al client.
Premi de 2.000 euros pel guanyador i de 1.000 euros per al segon classificat.

– MILLOR EMPRESA EN RELLEU DE NEGOCIS: Es valorarà la trajectòria de l’empresa, les accions de millora i transformació per la reactivació de l´activitat així com, el seu nivell de digitalització o les accions dutes a terme per assolir els ODS 2030.
Premi de 2.000 euros pel guanyador i de 1.000 euros per al segon classificat.

– MILLOR EMPRESA EN COMPROMÍS AMB L´EFICIÈNCIA ENERGÈTICA I LA SOSTENIBILITAT: Es valoraran les accions dutes a  terme i destinades a la reducció de la demanda energètica mitjançant la implementació de tecnologies eficients, transició d´energies renovables o la implementació de sistemes de gestió energètica.
Premi de 2.000 euros pel guanyador i de 1.000 euros per al segon classificat.

– MILLOR IDEA JOVE DE NEGOCI: Premi adreçat a treballs realitzats per alumnes de batxillerat i de cicles formatius de grau mitjà o superior de centres d’ensenyament secundari ubicats a qualsevol dels municipis del Baix Llobregat Nord. Els projectes s’hi podran presentar de forma individual o en grups d’alumnes i podran ser presentats per alumnes matriculats el curs actual o el curs anterior. Es valoraran les idees amb escassa presència als municipis, la solidaritat, la descripció detallada de la idea de negoci, la coherència de la idea, el disseny del logo de l’empresa i la viabilitat tècnica.

El primer classificat s’emportarà 250 euros per al centre d’ensenyament i 750 euros per als alumnes. El segon classificat 250 euros per al centre d’ensenyament i 500 euros per als alumnes. I el tercer classificat 250 euros per al centre d’ensenyament i 250 euros per als alumnes participants.

 

BASES CONCURS