98.0 fm En directe Signal
Home / Destacats / Obert el període de preinscripció per al nou curs de PQPI

Obert el període de preinscripció per al nou curs de PQPI

Malgrat que el curs en si no començarà fins al pròxim mes d’Octubre, comença el procés de selecció dels alumnes del PQPI 2014/15 amb una primera sessió informativa que tindrà lloc a la Sala de Conferències de les Escoles Velles a partir de les 11h el divendres 25 de juliol .

El programa Via directa ha entrevistat a José Antonio Peral, coordinador del programa PQPI  a Sant Andreu de la Barca

 

pqpiEl curs del PQPI s’adreça a joves d’entre 16 i 21 anys sense la titulació de la ESO i que vulguin tant una primera qualificació professional com redreçar la seva carrera formativa per tal de reprendre estudis reglats com la ESO o un Grau Mitjà de Formació Professional

Aquells joves interessats, així com els seus pares i mares, rebran tota la informació necessària en quant a continguts, duració, calendari i utilitat d’aquesta acció formativa.
A l’acabar la sessió  informativa, es convocarà a aquelles persones interessades a una primera entrevista individual (on es mesurarà el seu grau de necessitat, motivació i conveniència d’aquest curs als seus interessos) a finals de juliol.

Les persones preseleccionades tindran una segona i definitiva entrevista individual a principis de Setembre, on es confirmarà la inscripció definitiva dels alumnes al curs


INTERESSATS ADRECEU-VOS, fins al dijous 24 de juliol, a les Escoles Velles en horari de 8 a 14h o truqueu al 93.635.64.07 demanant pel coordinador del PQPI, José A. Peral

 

Des de la seva posada en marxa  a Sant Andreu de la Barca, ara fa 12 anys, uns 187 joves han aconseguit formar-se i millorar la seva situació personal.
El programa està dirigit a joves entre 16 i 25 anys que es troben en atur i sense titulació de l’Eso i l’objectiu principal és  ajudar a aquests joves a la seva insersió laboral i formativa.

El programa consta de 809 hores, uns set mesos de formació amb una part teòrica i una altra de pràctica per aconseguir una especialització en auxiliar de comerç i atenció al públic.

 

Vols saber com funciona el PQPI i els resultats obtinguts?

El programa Via Directa ha entrevistat a Toni Galvez, professor dle programa PQPI i als alumnes Laura Rodriguez, Saül Gómez, Darius Patrik i Hamsa Hamdan que ens han comentat les seves experiències.

PQPi 2014 ENTREVISTA