98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Núria Gil i Miquel Corbera es coronen campions de Catalunya de Trail en la setena Sísmica Race

Núria Gil i Miquel Corbera es coronen campions de Catalunya de Trail en la setena Sísmica Race

La trail disputada a Sant Andreu de la Barca ha aplegat a 525 inscrits, fet que  ha suposat un rècord de participació.

Fotografia d’Artur Ribera Llivi cedida per la Sísmica Race

La Sísmica Race està organitzada pel Club d’Atletisme de Sant Andreu de la Barca compta amb el suport de l’Ajuntament i la Federació Catalana d’Atletisme. Per primera vegada la prova esportiva ha format part del Campionat de Catalunya de Trail Absolut-Sub 23.

Les dues modalitats de la trail 24 km i 10 km s’ha celebrat per l’entorn natural de Sant Andreu de la Barca. Núria Gil i Miquel Corbera s’han imposat a la Sísmica Race i s’han proclamat campions de Catalunya de Trail.

 

 

 

Miquel Corbera del Club Esportiu Penedès ha fet un temps de 01:31:00 a un rtime de 3:48 min/km en la cursa de 24 km. Núria Gil s’ha imposat en la categoria femenina amb un temps de  01:47:53 amb un ritme de carrera de 4:30 min/km. El primer corredor del CASAB en creuar la meta ha estat Oriol Travé (36è) amb un temps de  01:59:47.

 

 

En la cursa de 10 km el gunyador ha estat Oriol Gibert Solé del  Jab Berga amb un temps de 00:42:41 i un ritme de  4:17 min/km. En la categoria femenina Blanca Batlle Busquet del club A.A.Palamós amb un temps de 00:48:52 i un ritme de 4:54 min/km.

Com és habitual, la Sísmica Race compta amb la vessat solidària col·laborant amb la Asociación Muévete por los que no pueden.

CLASSIFICACIO:
https://xipgroc.cat/ca/curses/SismicaRace2024/24k/resultats