98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Novetats en els actes de la Diada Nacional de Catalunya a Sant Andreu de la Barca

Novetats en els actes de la Diada Nacional de Catalunya a Sant Andreu de la Barca

L’alcalde Marc Giribet i el regidor de Cultura Andreu Mitjans han presentat els actes de la Diada 2023.

Els actes começaran el 10 de setembre al vespre a la plaça de l’Església amb una cantada d’havaneres a càrrec del grup Sons d’Altamar i l’enlairament de la senyera des del campanar a càrrec del Centre Excursionista Pi Tallat. L’Agrupació Cultural Aigüestoses amb el ball dels gegants, els Castellers de l’Adroc tancaran els actes previs.

L’Onze de setembre els actes es traslladaran a la plaça onze de setembre a aportir de les 11 h amb l’acte institucional i l’ofrena floral que enguany comptarà amb importants novetats.

Les sardanes de la Cobla Contemporània donaran pas a la violinista Núria Vilella que amb la seva peça donarà inici a l’Acte Institucional amb l’entrega de la senyera a la Policia Local i la posterior hissada. En aquell moment s’interpretarà l’Himne Nacional de Catalunya, seguit de l’ofrena floral de l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca que anirà acompanyada de les paraules que dirigirà Marc Giribet als assistents. La Peña Sevillista serà la segona novetat perquè obrirà les ofrenes florals de les entitats i institucions del municipi amb l’actuació de Rosario Juárez i Ana Pérez. 

L’acte acabarà amb la lectura de poemes que llegirà Laura Sevilla. L’acte estarà presentat per Enric Malet.