98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Les noves mesures per aturar la pandèmia de la COVID-19 obliguen el tancament de les instal·lacions esportives

Les noves mesures per aturar la pandèmia de la COVID-19 obliguen el tancament de les instal·lacions esportives

Des de ESPORTSAB es comunica el tancament dels equipaments esportius des de divendres 30 d’octubre a les 6 del matí i per un termini de 15 dies després de les noves mesures adoptades pel  Govern de la Generalitat  per lluitar contra la COVID19.

COMPLEX L'11

En compliment d’aquesta nova normativa per la lluita contra la COVID19, les instal·lacions esportives municipals suspenen totes les activitats i romandran tancades en aquest període.

Pel que respecte a les quotes del mes de novembre, aquestes no es facturaran (amb la proporcionalitat corresponent per l’aturada) fins que retornen a l’activitat en el servei municipal d’esports.

Podeu rebre informació trucant al telèfon 936534408, a l’horari d’atenció al públic o al correu esportssab@sabarca.cat

En el comunicat d’ESPORTSAB ”Esperem que aquesta nova mesura amb la responsabilitat de tots, no passi del termini inicialment establert i que puguem retornar a l’esport, al més aviat possible”.

Finalment asseguren que en cas de produir-se alguna variació sobre aquesta nova normativa sanitària us informarem pels mitjans habituals.