98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Nissan confirma el tancament les seves plantes a Catalunya que també afecta a la de Sant Andreu de la Barca

Nissan confirma el tancament les seves plantes a Catalunya que també afecta a la de Sant Andreu de la Barca

Nissan ha confirmat a les administracions i als sindicats que tanca les seves plantes de la Zona Franca, Sant Andreu de la Barca i Montcada i Reixac.

Tancament planta Nissan Sant Andreu Barca 02

 

Nissan és la segona planta automobilística del país i dona feina a 3.000 persones. A més, segons els sindicats, se’n poden veure afectats 20.000 llocs de treball.  Aquesta decisió podría afectar només a la planta de Sant Andreu de la Barca directa o indirectament a unes 350 famílies.

Tancament planta Nissan Sant Andreu Barca 03

Fernando Jimenez Comité d’empresa a Sant Andreu de la Barca ha explicat la situació actual de la planta i les accions que duran a terme.

Els representants dels treballadors han rebut la notícia una hora abans de la roda de premsa del conseller delegat de Nissan, Makoto Uchida. Els treballadors s’han concentrat a la planta de Sant Andreu de la Barca per decidir les accions que duran a terme

Tancament planta Nissan Sant Andreu Barca 06

 

L’alcalde Enric Llorca un cop coneguda la notícia ha mostrat tot el seu suport incondicional als treballadors de Nissan ‘per trobar solucions alternatives que permetin mantenir l’activitat i els llocs de treball’.

 Tancament planta Nissan Sant Andreu Barca 08