98.0 fm En directe Signal
Home / Destacats / El Motoclub Sant Andreu mostra el condol per la mort del president de l’entitat Santi Moreno

El Motoclub Sant Andreu mostra el condol per la mort del president de l’entitat Santi Moreno

Santi Moreno ha mort el 29 de juny després de lluitar contra una malaltia segona destaca l’entitat santandreunca en un comunicat

santi morenoVa iniciar els cursos de ciclisme a les escoles de Sant Andreu de la Barca perquè els nens i nenes descobrissin el món de la bicicleta.

Va crear l’escola de BMX al circuit municipal de Sant Andreu on actualment un grup de més 50 nenes i nens hi entrenen setmanalment.

El Motoclub Sant Andreu afegeix en el comunicat  a les xarxes socials que ‘malgrat ens acaba de deixar, valorem molt tot el treball que al llarg de la seva vida ha anat fent i això ens dóna forces per seguir creixent en la mateixa direcció que ell ens va ensenyar. La seva màxima era gaudir de l’esport i de la bona companyia.  Ni la darrera cursa de la seva vida la va perdre, perquè durant la malaltia va ser un exemple d’esforç i superació constant, intentant viure amb la màxima intensitat cada moment que la vida regala. Santi et tindrem sempre present i lluitarem perquè el llegat que ens has deixat continui donant els fruits que tu sempre has anhelat.”