98.0 fm En directe Signal
Home / Destacats / Sant Andreu de la Barca tindrà un mercat de pagès tots els dissabtes a l’hort municipal

Sant Andreu de la Barca tindrà un mercat de pagès tots els dissabtes a l’hort municipal

Joves Pagesos Sant Andreu de la Barca 06

La iniciativa forma part d’un programa d’inserció sociolaboral que impulsen les ONG Fundació Futur i Acció Contra la Fam, amb el suport de l’Ajuntament, que es marca com a objectiu formar com a pagesos a joves en risc d’exclusió social.

Uns 18 joves de joves entre 16 i 29 anys, han pres part d’aquest programa i finalment tres s’han incorporat com a treballadors per a explotar l’hort municipal.
El programa Via Directa de Ràdio Sant Andreu ha entrevistat a Bruno López responsable de Menjar Futur i Laia Foraster , Doctora el agroecològica i enginyera agrònoma.

Fundacio futur - Bruno i Laia

Sant Andreu de la Barca obrirà tots els dissabtes al matí el seu hort municipal per vendre els productes que s’hi conreen. L’hort està situat al carrer dels Olivers nº8. Aquests productes també es podran comprar els dimarts a la botiga de Menjar Futur (Carrer pintor Fortuny, 3-5)

Els joves de la Fundació Futur, que treballa per inserir laboralment persones excloses del mercat laboral i amb especials dificultats, seran també els encarregats de gestionar el bar que hi ha a la piscina municipal.