98.0 fm En directe Signal
Home / Destacats / Mossos desmantellen un punt de venda de drogues a Sant Andreu de la Barca

Mossos desmantellen un punt de venda de drogues a Sant Andreu de la Barca

S’han incautat  3,7 quilograms de cocaïna i s’han detingut a set persones entre els quals hi ha el subministrador de cocaïna, que ja ha ingressat a presó.  segons infirmen els Mossos d’Esquadra en un comunicat.

la foto 2Agents de la Policia de la Generalitat- Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Martorell han detingut quatre homes, tres d’ells de nacionalitat espanyola i un de nacionalitat dominicana i tres dones, dues espanyoles i l’altra dominicana, com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública, concretament de tràfic de substàncies estupefaents. Fruit de la intervenció policial, s’han comissat 3,7 quilograms de cocaïna, droga que al mercat il·lícit tindria un valor de 400.000€.

La investigació va culminar el passat 13 de març quan de forma simultània es van fer entrades policials a quatre domicilis de Sant Andreu de la Barca (Baix Llobregat) i un de Santa Coloma de Gramanet (Barcelonès) amb un resultat de 7 persones detingudes per la seva implicació en la venda al detall de drogues, principalment cocaïna.

L’operació ha estat el resultat de la investigació realitzada durant les darreres quatre setmanes al voltant d’un punt de venda ubicat a la població de Sant Andreu de la Barca. En aquest pis els detinguts realitzaven habitualment la venda al detall de substàncies estupefaents a un grup nombrós de compradors. Davant de l’important volum de contactes i transaccions realitzades, els venedors havien pres mesures destacables en matèria de seguretat amb l’objectiu d’evitar la seva detenció, cosa que finalment no van aconseguir.

A l’interior dels cinc habitatges escorcollats es van localitzar fins a 3,7 quilos de cocaïna i també marihuana, juntament amb material utilitzat per al premsat, l’embalatge i el pesatge de les substàncies estupefaents, així com adulterants per a la cocaïna.

En un dels domicilis també es van comissar 10.000 € en efectiu i un arma de foc simulada.
Cal destacar que el preu de venda en el mercat il·legal dels 3,7 quilos de cocaïna comissada seria d’uns 400.000 euros aproximadament.

Només el subministrador de la cocaïna tenia antecedents policials per delictes contra la salut pública i és qui ha ingressat a presó. La resta de detinguts, sense antecedents, han quedat en llibertat amb càrrecs després de passar a disposició judicial.