98.0 fm En directe Signal
Home / Agenda / Medi Ambient – Vols participar en l’elaboració de l’Agenda 21 Local?

Medi Ambient – Vols participar en l’elaboració de l’Agenda 21 Local?

El 23 de gener es realitzarà a la sala de Conferències de Les Escoles Velles una sessió de treball oberta a tota la ciutadania.

agenda-21-localUn cop presentat el projecte de l’Agenda 21 Local comença el periode de consulta de l’esborrany i la participació per part de la ciutadania en l’elaboració dels punts que ha comptar el  pla d’acció ambiental de l’Agenda 21.

El dijous 23 de gener està prevista  a la sala de Conferències de Les Escoles Velles a les 18.00h  una sessió de treball oberta a tota la ciutadania amb l’ objectiu de discutir les diferents línies estratègiques i accions que proposa el Pla.

A nivell metodològic es proposa que a partir de la presentació inicial (presentació tècnica) s’aprofiti la major part del temps per al debat, intercanvi d’opinions i realització de propostes.

Concretament es planteja la metodologia de les tertúlies cafè. Es tracta d’un mètode de participació que afavoreix la participació del major nombre d’assistents generant un ambient distès que facilita el debat i la generació de consens.

Una vegada realitzada la sessió de participació, es recolliran les diverses propostes sorgides i s’elaborarà un informe final que recollirà tota la informació de les sessions realitzades, així com la revisió del document final de l’Estratègia sostenible de Sant Andreu de la Barca.

Rosa Maria Asencio ha comentat  què és l’Agenda 21 Local i com serà la sessió informativa i de treball del 23 de gener.