98.0 fm En directe Signal
Home / Agenda / ‘Maria Rosa’,d’Angel Guimerà arriba aquest dissabte al Teatre Núria Espert amb coproducció del TNC

‘Maria Rosa’,d’Angel Guimerà arriba aquest dissabte al Teatre Núria Espert amb coproducció del TNC

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca coprodueix amb el Teatre Nacional de Catalunya l’obra de teatre Maria Rosa, dirigida per Carlota Subirós, una de les obres referència de la literatura i de la cultura catalanes. L’obra es podrà veure aquest dissabte a les 21.00h.

El regidor de Cultura i Joventut, Juan Pablo Beas i el tècnic de Cultura Ramon Ferrer han comentat l’obra a més de destacar que suposa i implica  aquesta coproducció amb el Teatre Nacional de Catalunya.


maria rosa

Maria Rosa, una de les peces teatrals més celebrades del dramaturg català Àngel Guimerà.
El clàssic d’Àngel Guimerà per redescobrir un dels personatges més suggeridors del teatre català. Una història d’assassinats, venjances i passions ocultes, que denuncia les injustícies socials causades per la precarietat laboral.

Amb aquest retrat d’un grup d’obrers que participen en la construcció d’una carretera, Guimerà dóna veu al sofriment d’un sector popular terriblement castigat i s’endinsa en un fascinant univers de tensions sexuals que converteixen aquesta obra en un esclat de modernitat dins del panorama teatral del seu temps.

Entrades a la venda a www.teatrenuriaespert.cat

 

XERRADA BIBLIOTECA AIGÜESTOSES

Si voleu aprofundir en la vida i obra de Guimerà no us podeu perdre ‘Maria Rosa’ però tampoc aquesta activitat paral·lela a la Biblioteca Aigüestoses: dijous 17 de març a les 19:00 hores amb la presència d’Albert Arribas assesor literari del Teatre Nacional de Catalunya.