98.0 fm En directe Signal
Home / 12 FIRA PRIMAVERA / Marc Giribet, alcalde de Sant Andreu de la Barca “esperem que la gent surti al carrer i gaudeixi de la Fira de la Primavera”

Marc Giribet, alcalde de Sant Andreu de la Barca “esperem que la gent surti al carrer i gaudeixi de la Fira de la Primavera”

Sant Andreu de la Barca dona el tret de sortida de la Fira de la Primavera 2024.  L’alcalde i el regidor d’Activitat Econòmica, Miquel Àngel Abril ha comentat a Ràdio Sant Andreu els objectius de la Fira de la Primavera.

Giribet ha recordat “esperem que la gent surti al carrer, que gaudeixi ja no només de les entitats, sinó també de tots els comerços que ens acompanyaran a aquesta fira. Hi ha activitats per totes les edats, com sempre diem i sempre intentem projectar des de l’equip de govern, perquè volem que el conjunt de la família gaudeixi. I precisament el que busquem és això, mobilització als carrers, generar aquesta convivència i aquesta xarxa comunitària, i avui el que venim a gaudir, és precisament tot això, aquesta simbiosi entre comerços, ciutadania, entitats i aquesta ha de ser a l’ànima de la ciutat”.

El regidor d’Activitat Econòmica, Miquel Àngel Abril ha recordat que a la Fira de la Primavera “Tenim més de 90 carpes amb 68 expositors que surten al carrer i que intenten apropar els seus productes i els seus serveis a la ciutadania. És una oportunitat perquè aprofitem aquesta Fira de la Primavera i tots sortim al carrer a gaudir-la”.