98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Nit màgica en el Teatre Núria Espert en l’acte del sorteig dels premis de la Campanya de Nadal del Comerç Local

Nit màgica en el Teatre Núria Espert en l’acte del sorteig dels premis de la Campanya de Nadal del Comerç Local

Sorteig Campanya de Nadal Comerç 2020 - 02

L’acte celebrat en el Teatre Núria Espert el 3 de gener ha lliurat  en el sorteig un cotxe, vals de compra valorats en 6.000 euros, dues paneres i un val de compra de 625 del Mercat de Sant Andreu de la Barca.

Sorteig Campanya de Nadal Comerç 2020 - 06

En la campanya de Nadal del Comerç local de Sant Andreu de la Barca han participat 159 comerços i per participar en el sorteig dels premis calia comprar en aquests establiments i dipositar el ticket de compra en unes urnes indicant el nom, cognom i telèfon.

Sorteig Campanya de Nadal Comerç 2020 - 05

Amb el missatge de ‘Nadal KM.0 s’ha volgut potenciar les compres de proximitat  i per aquest motiu s’han preparat tot un seguit d’activitats per fer-ho realitat.

Sorteig Campanya de Nadal Comerç 2020 - 11

Ràdio Sant Andreu ha valorat la campanya i l’acte amb l’alcalde Enric Llorca,  Juan Perez regidor de  Comerç i Frederic Cardus president de l’ACCSAB

Sorteig Campanya de Nadal Comerç 2020 - 04

Raquel Calleja ha estat la guanyadora del cotxe sortejat en la Campanya de Nadal del Comerç Local de Sant Andreu de la Barca.

Sorteig Campanya de Nadal Comerç 2020 - 01

La nit va ser màgica perquè va comptar amb l’actuaciód el Mag Stigman que va ajudar a amenitzar el sorteig amb els seus números de màgia que ràpidament es va posar el públic a la butxaca.

Sorteig Campanya de Nadal Comerç 2020 - 10

Sorteig Campanya de Nadal Comerç 2020 - 07

Durant l’acte també es van lliurar els premis dels millors aparadors i parades del mercat

 

Sorteig Campanya de Nadal Comerç 2020 - 12