98.0 fm En directe Signal
Home / Destacats / Lliurats els premis del sorteig de la Campanya Nadal de Sant Andreu de la Barca

Lliurats els premis del sorteig de la Campanya Nadal de Sant Andreu de la Barca

L’acte final de la Campanya de Nadal del Comerç Local ha lliurat 3.000 euros en vals de compra, una gran panera i un premi especial valorat en 2,850 euros.

Sorteig Campanya Comerç Local SAB 2015-01 Un any més, l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca, a través de la seva Regidoria de Comerç, ha posat en marxa la Campanya de Nadal del Comerç Local amb l’ eslògan “El nostre comerç: la màgia del Nadal”.

Aquest any la Campanya de Nadal del Comerç Local ha repartit més de 125.000 butlletes i d’aquestes unes 5.000 Butlletes tenien Premis Directes als clients dels comerços.

El sorteig celebrat en el Teatre Núria Espert de Sant Andreu de la Barca ha premiat als guanyadors amb una gran panera, un val de compra de 1.000 euros, dos de 500 i 5 de 200 euros.i un premi especial valorat en 2.800 euros que ha comptat amb la participación de 35 comerços de Sant Andreu de la Barca.

Per poder optar als premis calia estar present en el moment del sorteig i per aquest motiu també s’ha pogut seguir l’acte per mitjà d’una pantalla gegant instal•lada a la plaça Federico Garcia Lorca.

 

La Campanya de Nadal del Comerç Local ha volgut premiar els millor aparadors i parades del mercat en la vintena edició del concurs.

Amb aquest premi es vol reconèixer  als comerciants i botiguers que realitzen un major esforç en guarnir i decorar el seu establiment amb motius nadalencs.

Pel que fa els premis als millors aparadors els premiats han estat:

1-La llar d’infants SOL SOLET
2-Bar SHE&TO
3-MENUTS

Les parades del mercat premidades aquest any han estat:

1-HERMANOS GARROTE VEGA
2-PASTAS AZUCENA
3-POLLERIA MARIBEL

 

La llista dels guanyadors:

-1 val de compra de 1.000 euros a gastar entre els establiments col•laboradors de la campanya, abans del dia 31 de gener de 2015. Monsterrat Casas –

2 vals de compra de 500 €
Paqui Corpas
Petra Plaza

-5 vals de compra de 200 €
Adelina Rodriguez
Francisco Aguilera
Esther Figuerola
Isabel  Llorente
Carmen Toro

-1 espectacular panera amb productes aportats pel sector comercial de Sant Andreu de la Barca. (33 premis integren la panera)
Luisa Morente

El premi especial valorat en 2.850 euros i una bicicleta elèctrica.
Verónica Campos

 

Escolta l’audio  del  sorteig