98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Lliurades les Medalles al Mèrit Empresarial 2022 reconeixent l’esforç, dedicació i treball de nou empreses i comerços locals

Lliurades les Medalles al Mèrit Empresarial 2022 reconeixent l’esforç, dedicació i treball de nou empreses i comerços locals

Reportatge del lliurament de les Medalles al Mèrit Empresarial 2022

Ràdio Sant Andreu us ofereix l’àudio de la cerimònia de lliurament de les Medalles al Mèrit Empresarial 2022.

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca  reconèix l’esforç, la dedicació i el treball de comerciants, industrials i restauradors de la ciutat amb l’atorgament de les Medalles al Mèrit Empresarial.

Enguany, les medalles s’han lliuren a 9 empreses de diversos àmbits.

En el camp de la indústria i els serveis, reben aquest reconeixement l’empresa de fabricació de midons i productes amidàcids, Modexsa; l’empresa d’arts gràfiques Novoprint SA i el negoci d’il·luminació decorativa, Ximenez Catalunya.

Pel que fa als comerços, les medalles són entregades a negocis amb una llarga trajectòria, com Llegums i Cuinats Claudio i Ana, la Tintoreria Giribet i Pitarque Vidriers.

El Restaurant CaravanasRincón de Salva i Bar Restaurant Riera 2 són els tres negocis del sector de la restauració en rebre les medalles.