98.0 fm En directe Signal
Home / Destacats / Llibres: Entrevistem a Julia Navarro autora de ‘História de un canalla’

Llibres: Entrevistem a Julia Navarro autora de ‘História de un canalla’

La novel·la és la més psicològica de les que ha escrit fins ara i està ambientada entre Nova York i Londres, amb un parell de breus incursions a Espanya.

‘Historia de un canalla’,  Thomas Spencer narra els moments que li van portar a triomfar com a publicista i assessor d’imatge, des dels anys vuitanta fins a l’actualitat, descriu els tèrbols mecanismes dels quals se serveix el poder, així com el sofisticat escenari que les grans fortunes i els mitjans de comunicació posen al servei dels polítics, en ocasions simples actors en una representació escrita per uns altres

La trama se sustenta sobre dos eixos com a teló de fons: el món de la comunicació i el de la política. Les ombres del poder, els fils que es mouen per aconseguir els objectius polítics a qualsevol preu i la relació de dependència entre el periodisme i la política.
Julia Navarro ha publicat altres novel·les com  La Hermandad de la Sábana Santa, La Biblia de barro,  La sangre de los inocentes, Dime quién soy i  Dispara, yo ya estoy muerto.

julia navarro historia de un canalla