98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / La literatura present en una seixantena de bancs de Sant Andreu de la Barca

La literatura present en una seixantena de bancs de Sant Andreu de la Barca

El bancs públics incorporen frases d’obres destacades de la literatura d’autors com Albert Sánchez Piñol, Patricia Highsmith, Care Santos, Ana Maria Matute, Oscar Wilde, Montserrat Roig, Haruki Murakami, Eva Baltasar o Miquel Martí i Pol.

BANC EMILY BRONTE

Coincidint amb la celebració de la Diada de Sant Jordi, una seixantena de bancs públics de la ciutat incorporen frases d’obres literàries cèlebres. Cites d’obres com el conegut fragment de “El Petit Prince” “només es veu bé amb el cor, allò essencial és invisible als ulls”, la cita d’Albert Camus “allà on no hi ha esperança, cal inventar-la” o “Tots els ulls miren, pocs observen, molt pocs hi veuen d’Albert Sánchez Piñol a “La pell freda”,  es poden llegir des d’aquest mes d’abril a tots els racons de la ciutat.
Banc Sánchez PIÑOL

Per triar les frases que s’han col·locat als bancs, l’Ajuntament va fer una crida a la ciutadania, que va pogder fer les seves propostes. Un centenar de persones va respondre a aquesta proposta i un grup de persones relacionades amb la  literatura n’ha fet la selecció.

El regidor de Cultura Juan Pablo Beas ha valorat a Ràdio Sant Andreu la proposta literària i els seus objectius com la de crear espais de reflexió i que els ciutadans els sentin com a propis.

ENLLAÇ AL MAPA I UBICACIONS

mapa bancs