98.0 fm En directe Signal
Home / Destacats / L’Institut El Palau rep del 17 al 21 de febrer alumnes i professors de 7 països d’Europa

L’Institut El Palau rep del 17 al 21 de febrer alumnes i professors de 7 països d’Europa

EAC_Logo
Del 17 al 21 de febrer l’Institut El Palau de Sant Andreu de la Barca rebrà 36 alumnes i 21 professors de Bèlgica, Gran Bretanya, Itàlia, Romania, Polònia, Turquia i Grècia que formen part del projecte The Amazing Game of Ancient European Trails, que forma part del programa Comenius de la Unió Europea per crear associacions escolars a tota Europa i per millorar l’ensenyament. 

A la trobada de Sant Andreu, els alumnes i professors intercanviaran experiències i bones pràctiques i treballaran conjuntament en el desenvolupament del tauler de joc, a més de realitzar diferents visites d’estudi relacionades amb el tema del joc, que són els camins transnacionals.

En Josep Antón Asín, director del Institut El Palau, afirma què “gràcies al projecte Comenius tenim l’oportunitat de conèixer i posar en pràctica diferents mètodes didàctics, millorar les competències en llengua anglesa del professorat i l’alumnat i desenvolupar l’habilitat de treballar en equips transnacionals, tal i com l’empresa actualment demanda”.

Alumnes  i professores de l’Institut El Palau de Sant Andreu de la Barca van viatjar del 4 al 8 de novembre a l’Şcoala Gimnazială Nr.5 Ştefan cel Mare de Vaslui a Romania, amb motiu de la primera visita d’estudi del projecte The Amazing Game of Ancient European Trails, que forma part del programa Comenius de la Unió Europea per crear associacions escolars a tota Europa i per millorar l’ensenyament.

El projecte Comenius té com a objectiu desenvolupar el coneixement de les diferents cultures i llengües europees, i facilitar que el jovent assoleixi competències necessàries per a les seves vides i carreres laborals futures.
A més d’aprendre de les societats dels diferents països associats al projecte, el programa ajuda als joves a conèixer millor la seva pròpia cultura i consolidar els lligams amb les viles d’origen.

L’Institut El Palau coordina i treballa conjuntament amb els instituts d’ensenyament secundari APLL Implantation des Arts et Métiers (La Louvière-Bèlgica), Kendal College of Further Education (Kendal-Gran Bretanya), Şcoala Gimnazială Nr.5 (Vaslui-Romania), Fahrenttipasa Ortaokulu (Tarsus-Turquia), Katolickie Gimnazjium im. Sw. Melchiora Grodzieckiego (Cieszyn-Polònia), Istituto Comprensivo Giovanni XXIII (Isernia-Itàlia) i 1 Gymnasium Kamaterou (Atenes-Grècia) el projecte The Amazing Game of Ancient European Trails.