98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Les Escoles Velles acullen una jornada sobre la divulgació i dinamització de Comunitats Energetiques al sector industrial

Les Escoles Velles acullen una jornada sobre la divulgació i dinamització de Comunitats Energetiques al sector industrial

La conferència promoguda per l’Area Metropolitana de Barcelona  ha comptat amb la presència de més d’una vintena d’empreses de Sant Andreu de la barca.

Els objectius de la jornada ha estat mostrar els beneficis d’instal·lar-se plaques fotovoltaiques i de fer-ho en mode d’autoconsum compartit ja que permet un aprofitament de les cobertes millor que amb instal·lacions individuals. A més d’introduir la figura de la comunitat energètica que permet beneficis addicionals i tenen un recorregut molt més llarg a l’hora de cobrir les necessitats energètiques de les empreses.

Ràdio Sant Andreu ha entrevistat a Montserrat Mata directora cooperativa Emelcat i a Albert Llobet, enginyer d’innovació. Emelcat es dediquen a ajudar a fer la transició enegètica i a canviar el model energètic des del punt de vista mediambiental i social amb l’aprofitament dels recursos.