98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / L’Equip d’Atenció Primària de Sant Andreu ha administrat més de 5.300 dosis de la vacuna contra la Covid-19

L’Equip d’Atenció Primària de Sant Andreu ha administrat més de 5.300 dosis de la vacuna contra la Covid-19

Des de febrer, l’Equip d’Atenció Primària de Sant Andreu de la Barca ha administrat més de 5.300 dosis de la vacuna Pfizer-BioNTech.

La infermera Laura Marín i el membre del GIS, Xavier Romero de l’Equip d’Atenció Primària de Sant Andreu de la Barca han analitzat a Ràdio Sant Andreu la situació actual de la vacunació a la ciutat.

Laura Marín - Xavier Romero

La campanya de vacunació es desenvolupa de manera progressiva i esglaonada per franges d’edat, segons la disponibilitat de les dosis de la vacuna.

vacuna-covid-19-personal-sanitari-SAB-02 (1)

Els professionals d ela salut ens recorden que és molt important que les teves dades personals (telèfon, mòbil i adreça electrònica) estiguin actualitzades a la base de dades del sistema sanitari català per avisar-te quan sigui el teu torn per vacunar-te. A través de  La Meva Salut es pode actualitzar les dades.

A continuació pots trobar el llistat dels diferents grups poblacionals convocats per vacunar-se contra la COVID-19 mitjançant el web http://vacunacovidsalut.cat/.

Col·lectius convocats que poden demanar cita