98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / L’empresa santandreuenca 7 i tria ha estat guardonada en el Concurs d’Iniciatives Empresarials del Baix Llobregat Nord

L’empresa santandreuenca 7 i tria ha estat guardonada en el Concurs d’Iniciatives Empresarials del Baix Llobregat Nord

L’empresa amb seu a Sant Andreu de la Barca ha rebut el premi a lamillor empresa de creació de llocs de treballen l’acte celebrat al Molí Fariner de Martorell dins del marc del programa Fem Xarxa Fem Empresa.

Concurs Iniciatives Empresarials 2018 - Premi 7 i Tria 01
7 i TRIA és una empresa educativa especialitzada en la gestió de serveis per a l’ensenyament, l’alimentació, el lleure i la cultura.  I gestionen projectes de menjador escolar, cuina, càtering, casals de vacances, colònies, extraescolars i serveis d’acollida.  Francesc Canals gerent de l’empresa ha rebut el guardó  i ha valorat aquest reconeixement.

Actualment  unes 1.600 persones treballen a l’empresa creada l’any 1990.

Concurs Iniciatives Empresarials 2018 - Premi 7 i Tria 03

Un projecte de l’Institut Montserrat Roig ha quedat finalista coma  millor idea jove de negoci.

Més d’una desena d’empreses locals s’han presentat enguany al concurs  que té l’objectiu de reconèixer i premiar l’esforç emprenedor dels usuaris dels serveis d’atenció a emprenedors i alhora difondre la cultura emprenedora  de la comarca.

Vuit ajuntaments de la zona nord de la comarca, entre ells, el de Sant Andreu de la Barca impulsen  el Concurs d’Iniciatives Empresarials del Baix Llobregat Nord.