98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / L’Associació de Voluntaris de Protecció Civil reparteix polseres identificatives per als infants per la cavalcada de Reis de Sant Andreu de la Barca

L’Associació de Voluntaris de Protecció Civil reparteix polseres identificatives per als infants per la cavalcada de Reis de Sant Andreu de la Barca

Amb motiu de la cavalcada de Reis d’aquest dijous 5 de gener, l’Associació de Voluntaris i Voluntàries de Protecció Civil repartiran del 2 al 4 de gener polseres identificatives.

A les polseres, s’escriu el nom de l’infant i el telèfon dels pares , per facilitar localitzar-los en cas que aquest es perdi.
L’horari serà de 18 a 20 h del 2 al 4 de gener a la carpa de Protecció Civil instal·lada a la plaça Federico García Lorca.

El president de l’Associació de Voluntaris i Voluntàries de Protecció Civil de Sant Andreu de la Barca. Albert Santos ha comentat a Ràdio Sant Andreu el funcionament de les polseres i també del protocol que habitualment es segueix a les cavalcades.