98.0 fm En directe Signal
Home / Destacats / L’alcalde encapçala la representació municipal a la manifestació contra el terrorisme que aplega més de mig milió de persones a Barcelona

L’alcalde encapçala la representació municipal a la manifestació contra el terrorisme que aplega més de mig milió de persones a Barcelona

no tinc por bannerL’alcalde de Sant Andreu de la Barca, Enric Llorca, ha encapçalat la representació municipal a la manifestació d’aquesta tarda en contra del terrorisme.

Llorca havia fet una crida als representants municipals per anar-hi junts a la concentració i demostrar la unitat de la ciutat en contra del terrorisme.

El regidor de Ciutadans Xavier Pla i la portaveu del PP Sònia Aranda han acompanyat a l’alcalde a la concentració.

Llorca ha subratllat que l’objectiu es mostrar el rebuig de la ciutadania a la violència i el suport als afectats.

La concentració ha estat encapçalada per una gran pancarta amb el lema “No tinc por” que portaven representants dels cossos policials i d’emergències que van atendre les víctimes després dels atacs, així com d’altres col·lectius afectats per la tragèdia.

Després hi havia una segona capçalera formada per representants polítics i institucionals, entre els quals el rei Felip VI ,el president del govern espanyol Mariano Rajoy i el president de la Generalitat Carles Puigdemont.

La mobilització ha acabat amb un acte a plaça Catalunya en què l’actriu Rosa Maria Sardà i l’activista del col·lectiu Ibn Batuta Míriam Hatibi han fet uns parlaments breus acompanyades per la interpretació del famós Cant dels Ocells de Pau Casals.

Als parlaments s’ha afirmat que la societat catalana no permetrà que la venci el terrorisme, i que si la ideologia del terror està basada en la mort, la de la societat occidental està basada en la vida.

Entre els manifestants s’han pogut veure pancartes amb diversos lemes, un dels més recurrents ha estat “Ull per ull, tots cecs”, una frase atribuïda a Gandhi.

manfestacio contra terrorisme