98.0 fm En directe Signal
Home / Cultura / La Colla de Diables prepara el Correfoc de Festa Major

La Colla de Diables prepara el Correfoc de Festa Major

L’entitat santandreuenca oferirà el dissabte 2 de setembre a partir de les 21:30 el tradicional correfoc de Festa Major amb la participació de la Cuca de Castellbisbal, el Drac Rubricatus de Casablanca,  la Colla de Diables, Diablots i Drac de Sant Andreu  a més dels grups de precussió.

Xavier Bes president de la Cola, Tanu Herrero cap del grup de percussió Ous de Drac, Jordi Cubel, cap d’escupidors i Roser Bosch tresorera de la Colla de Diables de Sant Andreu de la Barca han donat detalls del correfoc a Ràdio Sant Andreu.

IMG_20170828_104719580-2

CORREFOC
DISSABTE 2 SETEMBRE
21.30 h
Inici: pl. d’Anselm Clavé

El Correfoc omplirà els carrers del poble d’espurnes, música i foc amb Els Diables, Diablots i Drac de Sant Andreu de la Barca.

Recorregut: c. Major, c. de Parera, pl. de la Font de la Roda, c. de Sant Josep Oriol, c. de Catalunya, pg. del Parlament de Catalunya, c. del Montseny, c. Major i pl. d’Anselm Clavé.

Consells per al bon funcionament del correfoc

  • Us recomanem portar roba vella, de cotó, amb mànigues i pantalons llargs, mocadors i barret per evitar ofecs i cremades. No oblideu lligar-vos bé el calçat per si us empaiten.
  • Protegiu-vos els ulls i tingueu cura de tapar-vos les orelles per disminuir l’impacte del soroll de les explosions pirotècniques.
  • També recomanem al veïnat que tanqui les finestres, les portes i els balcons, que reculli la roba estesa i que plegui els tendals dels carrers per on passa el correfoc.
  • Protegiu els vidres dels aparadors amb paper gruixut o cartró.
  • No llanceu mai aigua damunt de bèsties ni de diables.
  • Deixeu fer la feina als diables i a les bèsties. Durant el recorregut no els talleu el pas.
  • L’organització no es farà responsable dels desperfectes per negligència.