98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca facilitarà material d’higiene i protecció als comerciants

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca facilitarà material d’higiene i protecció als comerciants

Un cop es rebi el material, l’Ajuntament avisarà per a la seva recollida.

Comerç

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca facilitarà material de protecció als petits comerços de la ciutat que aquests dies de confinament poden mantenir la seva activitat.

Donades les dificultats que hi ha actualment per adquirir productes com ara mascaretes o guants, l’Ajuntament vol facilitar la compra d’aquest material per part dels comerciants.

És per això que des de l’Ajuntament s’ha fet l’encàrrec a una empresa proveïdora d’aquest tipus de material amb les necessitats que s’hagin recollit de tots els comerços.  Un cop es rebi el material, l’Ajuntament avisarà per a la seva recollida.

El consistori també ha recordat als comerciants la necessitat de complir les recomanacions fetes per provar de contenir la propagació del virus, com ara respectar les distàncies de seguretat entre els clients i entre aquests i les persones que atenen l’establiment.

L’alcalde de Sant Andreu de la Barca, Enric Llorca, ha agraït un cop més a la població la seva col·laboració davant de la situació extraordinària provocada per la pandèmia i ha recordat la necessitat de “complir el confinament, especialment de les persones grans, que són les més vulnerables”.

Mercat SAB coronavirus

Fins aquesta tarda, la Policia Local de Sant Andreu de la Barca ha imposat 22 sancions a persones que no han respectat el confinament.

Comunicat Ajuntament Sant Andreu de la Barca