98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / L’Ajuntament repartirà més de 4.700 targetes moneder amb 30 euros per gastar en els comerços de Sant Andreu de la Barca

L’Ajuntament repartirà més de 4.700 targetes moneder amb 30 euros per gastar en els comerços de Sant Andreu de la Barca

En el marc de la campanya de Nadal del comerç local, l’Ajuntament  repartirà gratuitament  a partir del 13 i fins el 16  les targetes moneder amb un valor de 30 euros per poder comprar en els comerços de serveis no essencials  de Sant Andreu de la Barca.

L’Ajuntament destina enguany una partida de  150.000 euros provinents de fons de l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

L’alcaldessa Ana Alba i el regidor de Comerç, Juan Pérez han presentat la campanya de la targeta monder amb l’objectiu de reactivar el comerç local. Un total de 172 comerços participen en la campanya de la targeta modener.

QUI POT ACCEDIR?
Poden accedir tots els ciutadans de Sant Andreu de la Barca, majors de 18 anys que estan en el padró.


QUÈ NECESSITO PER PODER ACCEDIR A LA TARGETA?
-DNI

-Original de tiquets de compra de qualsevol establiment comercial de Sant Andreu de la Barca emès a partir del dia 29 de novembre.
Els tiquets de compra han de portar de qualsevol establiment comercial per un valor mínim de 30 euros en tiquets de compra en un sol tiquet o bé un número de tiquets que la seva suma sigui igual o superior a 30 euros.

-Important que els tickets comptin amb el nom de l’establiment, la data de la compra i l’import de la compra.

 

TRES PUNTS DE RECOLLIDA
S’establiran tres punts de recollida (dos amb cita prèvia i un sense cita prèvia) Horari: De 9.00 a 13.30 i de 16:30 a 19.00 hores.,

ESCOLES VELLES. CITA PRÈVIA

TEATRE NÚRIA ESPERT. CITA PRÈVIA.

LAB SAB. (EL PALAU)  SENSE CITA PRÈVIA.

Properament estarà disponible la cita prèvia  https://sabarca.cat/

 

L’Ajuntament ha inclòs un codi QR als cartells promocionals de la campanya per accedir als establiments  que hi participen. Es tracta de comerços no essencials que algun moment s’han vist afectats per la pandèmia.
La campanya de targeta moneder finalitzarà el 31 de gener del 2022.