98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / L’Ajuntament obre el periode per solicitar les beques de transport

L’Ajuntament obre el periode per solicitar les beques de transport

Poden optar a aquestes beques els joves més grans de 16 anys que cursin estudis superiors fora de Sant Andreu de la Barca.   Els ajuts es poden demanar fins al 3 d’abril

Saray Cantero, regidora d’Ensenyament ha destacat els objectius de les beques transport i l’augment de la partida pressupostària de cara aquest any que serà d’uns 12.000 euros.

beques transportL’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca incrementa un 20% la partida per a beques de transport a joves universitaris

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca destinarà enguany una partida de 12.000 euros a ajudar a pagar el transport dels joves que cursen els seus estudis fora del municipi.

Poden optar a aquestes beques els joves més grans de 16 anys que cursin estudis superiors fora de Sant Andreu de la Barca.

Per poder aconseguir un ajut, que arriba als 170 euros per persona, cal complir alguns requisits, com ara que la unitat familiar no sumi 37.000 euros l’any.

Les beques es poden demanar fins al dia 3 d’abril i per fer-ho cal demanar cita prèvia al número de telèfon 900 15 19 76.

La demanda d’aquest tipus d’ajuts per part dels estudiants de la localitat ha portat al consistori a incrementar en un 20% la partida reservada per aquestes beques respecte a l’any passat.