98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / L’Ajuntament habilitarà un punt de recollida al CRA perque els ciutadans puguin fer donacions de medicaments i roba a Ucraïna

L’Ajuntament habilitarà un punt de recollida al CRA perque els ciutadans puguin fer donacions de medicaments i roba a Ucraïna

L’Ajuntament de Sant Andreu s’afegeix també aquest dimarts a la concentració contra l’atac a Ucraïna prevista a les 19h davant del consistori.

La concentració ha estat convocada per la Federació de Municipis de Catalunya (FMC) i l’Associació Catalana de Municipis (ACM) per condemnar l’atac militar a Ucraïna.

L’alcaldessa Ana Alba  s’ha posat en contacte amb el consulat d’Ucraïna a Barcelona per traslladar la solidaritat i escalf de la ciutat a la seva població.  Les necessitats més urgents són medicaments i roba, especialment per nens i nenes.

L’Ajuntament, segons ha declarat l’alcaldessa Ana Alba a Ràdio Sant Andreu,  habilitarà pròximament al CRA (Antic ajuntament) un punt de recollida de medicaments i roba.  En els propers dies s’anunciarà l’horari per poder realitzar les donacions.