98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca destinarà 10 milions d’euros en inversions en el 2023

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca destinarà 10 milions d’euros en inversions en el 2023

Entre  les inversions previstes destaquen la construcció de la passarel·la del parc central, les obres de remodelació de la masia Can Sunyer o del carrer Tomàs Vives, la col·locació de plaques fotovoltaiques en determinats centres escolars i equipaments, l’adquisició de nova maquinària de fitnnes per a les instal·lacions esportives, la cobertura d’un tram de les vies del ferrocarril i  la renovació de set parcs infantils.

L’alcaldessa Ana Alba ha anunciat les inversions i la quantitat 10 milions d’euros. Uns 2 milions i mig sortiran dels pressupostos municipals, i la resta provenen de Fons Next Generation, dels pressupostos de la Diputació de Barcelona o de l’Àrea Metropolitana.

Com a novetat, en els pressupostos municipals que s’aprovaran el 28 de gener  en el ple municipal, per primer cop hi haurà una part, uns 100.000€ que seran pressupostos participatius, que més endavant es detallarà com es duran a terme.